• +385959005611
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • Pon-Ned 9:00-20:00


ucionica

 

Uđi u klub optimista. Pozitivan pristup privlači pozitivne okolnosti, pozitivne ljude, uspjeh i sreću. Želimo s vama izgraditi izvrstan odnos s željom da ćemo uz vaše profesore u školi biti jedan mali kotačić u vašem akademskom uspjehu.

CAKI

 Što vam možemo ponuditi i što od vas očekujemo kako bi naš zajednički rad dao rezultate s kojima ćemo svi biti zadovoljni.

 

   

Što očekivati na instrukcijama iz matematike od instruktora i što instruktor iz matematike očekuje od učenika?

 

iskusniPredavaci2

Iskustvo i kvaliteta profesora iz matematike

Već 15 godina pripremamo učenike i studente za ispite u školi i na fakultetu i isto toliko dugo držimo pripreme za državnu maturu i  prijemne ispite. Iskusni smo predavači sa diplomom Prirodoslovno matematičkog fakulteta te rezultatima u svojim školama kao profesori mentori učenicima kroz sve razine natjecanja od gradskih, županijskih pa sve do državnih.

Naši instruktori iz matematike mogu vam ponuditi vrhunsku stručnost, veliku strpljivost i motiviranost. Naša i vaša želja za boljim uspjehom vas ili vašeg djeteta najbolje se može ostvariti u radu s najboljim i najkvalitetnijim predavačima. 

EDUKACIJA

  • 2010 –2011: Učiteljski fakultet  Sveučilišta u Zagrebu - Dopunsko pedagoško-psihološko obrazovanje za nastavnike
  • 2001 –2007: Prirodoslovno matematički fakultet matematički odjel u Zagrebu - diploma mag.ing.matematike, specijalizacija računarstvo
  • 1998-2001: XI. gimnazija Zagreb

RADNO ISKUSTVO

  •  2007 – do danas;  profesor matematike
  •  2007 – 2012;  profesor fizike

STRANI JEZICI

  • Engleski jezik - izvrstan u govoru i pismu. Instrukcije iz matematike držimo i na engleskom jeziku.

ZNAČAJNIJI PROFESIONALNI USPJESI I POSTIGNUĆA

Kao profesor mentor sa učenicima na matematičkim natjecanjima

  • 1. mjesto 2009 Županjsko natjecanje iz matematike - Zagreb
  • 3. mjesto 2009 Državno natjecanje iz matematike - Pula
  • 3. mjesto 2010 Županjsko natjecanje iz matematike - Zagreb
  • 16. mjesto 2010 Državno natjecanje iz matematike - Šibenik
  • 2. i 4. mjesto 2011 Županjsko natjecanje iz matematike – Zagreb
  • 2. mjesto 2012 Županjsko natjecanje iz matematike – Zagreb
  • 9. mjesto 2012 Državno natjecanje iz matematike - Poreč
  • 8. mjesto 2013 Županjsko natjecanje iz matematike – Zagreb

Stipendije

  • US Department of State's Bureau of Educational and Cultural Affairs (ECA, USA) 2008.g - 1 year scholarship
  • IREX (International Research & Exchanges Board, Washington,USA), 2008.g
  • IVC (International Visitors Council, Philadelphia, USA ). 2009.g
  • u periodu svibanj 2008 – svibanj 2009 – studijski boravak u SAD.

 

Specijalizirani za prirodoslovne predmete

Volimo prirodne znanosti i matematiku

Usko smo se specijalizirali za prirodoslovno-matematičke predmete. MATEMATIKA, FIZIKA, KEMIJA i BIOLOGIJA za sve osnovne i srednje škole je ono u čemu smo najbolji.

Instrukcije iz matematike držimo i za navedene fakultete:

  • PMF (fizika, kemija, geografija, geofizika, biologija, geologija)
  • FKIT
  • FER
  • Farmaciju
  • Arhitekturu
  • PBF
  • Građevinu
  • Strojarstvo i brodogradnju
  • Prometni fakultet
  • Grafički fakultet
  • Geodetski fakultet
  • RGN
  • Tekstilno tehnološki
  • Farmaceutsko-biokemijski fakultet i druge TEHNIČKE, BIO-MEDICINSKE i PRIRODOSLOVNE FAKULTETE

Matematika osnovna razina za društvene fakultete

Matematika je naša specijalnost

Matematika je naša specijalnost – bogato iskustvo, cjeloživotno učenje i usavršavanje profesora, mnoštvo radnih materijala, testova i druge literature te mnogi zadovoljni dosadašnji polaznici s kojima smo postigli rezultate iz matematike garantiraju najbolje preduvjete za postizanje rezultata.

  

neOtkazujemo2

Loše navike u učenju matematike koje želimo promijeniti

Da bi naša suradnja došla do zadovoljavajućih rezultata trudimo se promjeniti određene loše navike učenika koji trebaju instrukcije :

  1. Ne pisanje domaćih zadaća! Zadaće bi se trebale redovito raditi ili barem pokušati napisati a u najgorem slučaju barem prepisati (zadnja nesretna opcija)
  2. Neredovito vježbanje! Naša je praksa da učenicima dajemo zadaće koju bi bilo poželjno uraditi do slijedećeg sata .
  3. Neurednost školske bilježnice! Bilježnica za vježbu trebala bi biti uredna, jer ona je ogledalo vašeg rada i želje za postizanjem dobrog rezultata
  4. Roditelji! Uvijek rado surađujemo s roditeljima i trudimo se stvoriti dobru komunikaciju kako bi zajedničkim radom došli do rezultata. Zato smo vam na raspolaganju kroz cijeli tjedan.

posebniProgrami

Sumnja učenika u vlastite sposobnosti

Zbog matematike mnogi učenici su skoro stalno u stresu. Brinu se oko ocjena, brinu se oko mature, boje se što će im roditelji reći kad saznaju za lošu ocjenu, željeli bi dati više od sebe, ali imaju osjećaj da ništa ne stižu i ne razumiju, da se previše gradiva gomila. Obaveze u školi i izvan nje te očekivanja okoline im se sručilo na njihova pleća.

Ne postoji predmet u školi koji se ne može savladati pa ni ta strašna matematika ne treba predstavljati problem. Svjedoci smo u svom dosadašnjem radu nebrojeno puta da i oni "najgori" dođu do željenih rezultata. Zato vas zovemo da uđete u klub optimista. Registrirajte se na našoj stranici i pružite nam priliku da vam pomognemo.

 

inicijalniTest2

Radni materijali i bilježnica

Svaki učenik koji pohađa naše instrukcije poželjno je da posjeduje posebnu bilježnicu za vježbu. 
Savjetujemo vam da redovnu nastavu u školi pažljivo pratite i pišete sve što profesori rade na satu kako bi učenje s instruktorom bilo lakše i efikasnije. Učenik koji ima neurednu ili polupraznu bilježnicu mora biti svjestan da će put do uspjeha biti duplo teži.

skripteTestiranja3

Metode podučavanja u matematici

Kontinuirano radimo na vlastitom usavršavanju. U školi i na podukama preispitujemo metode rada s ciljem vlastitog napretka. 

S učencima radimo na razvoju:

  • pozitivnog pristupa predmetu 
  • efektivnom rješavanju problema već testiranim metodama u nastavi i podukama
  • matematičkog načina komuniciranja i razmišljanja
  • rješavanju problema na različite načine

Trudimo se ukazati učenicima da su pogreške prirodan rezultat procesa učenja te  važan dio spoznaje o tome kako razmišljaju, pa rasprava o pogrešnim rješenjima igra važnu ulogu u konceptualnom razumijevanju matematike.

Uvijek raspoloženi za pitanja

Uvijek smo raspoloženi za vaša pitanja

Na satu potičemo učenike da u potpunosti iskoriste vrijeme za pitanja i komunikaciju s profesorom. Važno je da sva pitanja i nejasnoće koje imate u predmetu (a svi ih imaju) jasno i bez ustručavanja postavite vašem instruktoru i po 100 puta ako treba jer mi smo tu zbog vas. 

Vaš put do uspjeha

Vaš put do uspjeha

Iz vas uvijek izvučemo maksimum. Podižemo motivaciju, znanje i rezultate iz najtežih predmeta. Pružite nam priliku.

 

Fleksibilni termini i satnice priprema

Termini instrukcija iz matematike

Fleksibilni smo s terminima. Radimo kroz cijeli tjedan od ponedjeljka do nedjelje. Savjetujemo vam da svoj termin rezervirate na vrijeme tj. barem 4-5 dana unaprijed zbog velikog interesa učenika i naših drugih obaveza zbog kojih vam ne možemo garantirati termin ako zovete u "zadnji tren".
Uz to često imamo rezervirane termine kroz cijelu godinu za naše najredovitije polaznike. 

 

Pogodnosti za promotore

Bonusi i popusti za vas na podukama iz matematike

Preporučite naše pripreme za državnu maturu i instrukcije drugim učenicima i ostvarite pogodnosti.

 

homogeneGrupe

Poduke iz matematike u malim grupama

Metoda rada u malim grupa nekad u učenju može pokazati bolje rezultate pri savladavaju gradiva, pa stoga vam nudimo mogućnost priprema za nadolazeće testove u malim grupama od 2 do 6 učenika u istom terminu uz duplo povoljnije uvjete. Kontaktirajte nas za više informacija.

 




ucionica

 

Uđi u klub optimista. Pozitivan pristup privlači pozitivne okolnosti, pozitivne ljude, uspjeh i sreću. Želimo s vama izgraditi izvrstan odnos s željom da ćemo uz vaše profesore u školi biti jedan mali kotačić u vašem akademskom uspjehu.

CAKI

 Što vam možemo ponuditi i što od vas očekujemo kako bi naš zajednički rad dao rezultate s kojima ćemo svi biti zadovoljni.

 


Cijene se odnose na 1 termin od 90 min.

Heads up! Molimo učenike zainteresirane za instrukcije da se najave barem 5 radnih dana prije ispita kako bi se lakše dogovorili jer vam inače ne možemo garantirati slobodne termine.

Kontaktirajte nas na mobitel ili e-mail ili se registrirajte u naš klub.

 

S dugogodišnjim iskustvom kao instruktor i profesor matematike stojim vam na raspolaganju ukoliko trebate instrukcije iz matematike da bi ispravili negativnu ocjenu, izborili se za višu ocjenu, položili popravni ispit iz matematike ili se možda pripremili za natjecanje.

Instrukcije držimo induvidualno ili malim grupama učenika koji trebaju pomoć za pripremu ispita.

Što možete očekivati na instrukcijama iz matematike u Caki centru pročitajte u dijelu gdje govorimo našim prednostima i metodama rada.

Ako trenutno pohađate 3.razred srednje škole i niste sigurni gdje slijedeće godine želite ići na pripreme za državnu maturu savjetujemo vam da pročitate više informacija na našim stranicama i unaprijed provjerite našu ponudu priprema za maturu iz matematike niža razina, priprema iz matematike viša razina, priprema za državnu maturu iz fizike i priprema iz kemije. 

 



ucionica

 

Uđi u klub optimista. Pozitivan pristup privlači pozitivne okolnosti, pozitivne ljude, uspjeh i sreću. Želimo s vama izgraditi izvrstan odnos s željom da ćemo uz vaše profesore u školi biti jedan mali kotačić u vašem akademskom uspjehu.

CAKI

 Što vam možemo ponuditi i što od vas očekujemo kako bi naš zajednički rad dao rezultate s kojima ćemo svi biti zadovoljni.

 


Cijene instrukcija iz matematike se odnose na 1 termin od 90 min.

Pažnja pažnja! Molimo studente zainteresirane za instrukcije iz matematike da se najave barem 5 radnih dana prije ispita kako bi se lakše dogovorili jer vam inače ne možemo garantirati slobodne termine.

Najbrži dogovor za instrukcije iz matematike možete ostvariti ako nas kontaktirate na mobitel 095 9005611 ili e-mail.

Odobravamo popust za naše bivše polaznike (iz srednje škole)

 

 

  

Komentari instrukcija za fakultete

5.0/5 from 16 ratings.
Summary rating
Matematika 1 i 2 -> FSB
Review
Pripreme za svaku preporuku. U grupi ili individualno, nijedan upit nije zanemaren. Profesor maksimalno izlazi u susret i trudi se uključiti svakog u proces razmišljanja tijekom rješavanja zadataka. Sama nastava pokriva širok spektar gradiva i u konstantoj je prilagodbi ovisnoj o aktualnim zadacima na ispitima i kolokvijima.
Show more
0 od 0 ljudi smatra ovaj komentar korisnim
Matematika fsb
Review
Odličan profesor, opuštena i kvalitetna atmosfera rada, rad u malim grupama te odličan pristup profesora koji se pošteno potrudi da svima u grupi bude jasno sve na cemu se radi pa makar i ako za to mora odvojiti slobodnog vremena.
Show more
1 od 1 ljudi smatra ovaj komentar korisnim
Statistika/Matematika
Review
Odličan pristup, objašnjava se polako i smireno, ali najbitnije potiče se na rad i razmišljanje nas studente/učenike, da aktivno sudjelujemo i ne bojimo se pitati!
Show more
1 od 1 ljudi smatra ovaj komentar korisnim
Caki poduke
Review
Kvalitetne poduke, prolazi se kroz skoro svaki zadatak s kolokvija, pitaš što god te zanima, profesor uvijek spreman pomoći i razjasniti sve nejasnoće, preporučujem svima koji vole radnu i opuštenu atmosferu
Show more
1 od 2 ljudi smatra ovaj komentar korisnim
Matematika 1 (FSB)
Review
Odlične instrukcije. Sve se temeljito objašnjava i prolazi,a najključnije stvari se više puta ponavljaju.
Show more
1 od 1 ljudi smatra ovaj komentar korisnim
Matematika za arhitekturu
Review
Profesor je opušten i pozitivan, uvijek nas ohrabruje i daje riječi podrške! Objašnjava brzinom i opsegom koji je potreban svakoj individui i bez problema će objasniti nešto i milijun puta dok se ne shvati. Ako želite dodatnih materijala za vježbu, Caki će ih nabaviti i previše tako da nikad ne bude dosadno. Maksimalno se trudi oko dogovora i termina. 
Preporuka svima koji žele što prije riješiti ispite i onima koji stvarno žele naučiti gradivo koje ih muči.
Show more
1 od 1 ljudi smatra ovaj komentar korisnim
  • Caki 2 years ago.
    Hvala ti Jovana. Cestitam na polozenom ispitu iz matematike na Arhitekturi.

    Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/cakipodu/public_html/components/com_jlexreview/templates/espace/comments/default_comments.php on line 23
Matematika za arhitekturu
Review
Super pristup, odlična atmosfera i jako strpljiv s nama koji nemaju pojma. Matematika se počne činit jednostavna i zabavna. 
Definitivno preporuka svima koji si žele olakšat život i položit ispit, maturu ili bilo kaj drugo vezano uz matišu.
Caki je rješenje za vas.
?
Show more
1 od 1 ljudi smatra ovaj komentar korisnim
  • Caki 2 years ago.
    Bravo Antonio. Sve se moze postici uz trud idovoljno vjezbe. Zelim ti puno uspjeha u daljnjem studiranju
Matematika za fakultete (arhitektura)
Review
Odličan profesor, prilagodljiv, atmosfera opuštena što jako olakšava pristup. Pomoglo mi je da smanjim barijeru prema matematici koju vjerujem mnogi imaju Preporuka svima!
Show more
1 od 1 ljudi smatra ovaj komentar korisnim
  • Caki 2 years ago.
    Hvala Matija. Sve najbolje ti zelim i puno uspjeha na fakultetu
Odlične pripreme za ispit iz matematike na arhitekturi
Review
Odlično objašnjava, nemam zamjerke. Polako i vrlo razumljivo.
Show more
0 od 0 ljudi smatra ovaj komentar korisnim
Matematika za arhitekturu
Review
Polozio ispit iz prvog pokusaja nakon instrukcija, super atmosfera, fleksibilno vrijeme instrukcija. Odusevio me nacin rada posto se instruktor moze prilagoditi cijeloj grupi iako je nekima potrebno vise, a nekima manje rada. Takodjer pohvale instruktoru posto ga se moze kontaktirati i izvan instrukcija te je spreman uloziti i vise nego dovoljno truda za nas. 
Definitivno preporucam svima, malima i velikima  
Hvala jos jednom!
Show more
2 od 2 ljudi smatra ovaj komentar korisnim
  • Caki 2 years ago.
    Čestitam Dominik na brzo i uspjesno polozenom ispitu iz matematike. Hvala za preporuke i lijep komentare, drago mi je da sam mogao pomoći


© 2020 CAKI centar d.o.o. Instrukcije, pripreme za maturu i izrada web stranica

Pratite nas na društvenim mrežama