• +385959005611
 • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 • Pon-Ned 9:00-20:00

Pripreme za maturu 2019./2020.godina

Specifičnosti naših priprema za maturu

1

Male grupe

Naše pripreme za državnu maturu su isključivo u malim grupama do 6 polaznika. Prednosti rada s nama u odnosu na ostale veće grupe su očigledni: veća EFIKASNOST u učenju, bolja KOMUNIKACIJA u maloj grupi s profesorom, veća INTERAKCIJA učenika s nastavnikom, lakše INDIVIDUALNO PRAĆENJE polaznika. Tijekom jednog termina naš profesor ima 5 PUTA više vremena da se posveti pojedinom učeniku za razliku od priprema u nekim drugim centrima.
2

Reference - učenici su nas ocjenili sa 5.00

Imamo odlične reference koje će vas uvjeriti da smo investicija u znanje i vašu bolju budućnost. Ocjene i komentari naši bivših polaznika na javnim servisima (Google i Facebook recenzije te na našoj web stranici) najbolje govore o nama i našem načinu rada
3

Radni materijali

Besplatni i opširni radni materijali koje svake godine ažuriramo najnovijim zadacima i primjerima uz prateća rješenja. REDOVNO VAS TESTIRAMO tijekom priprema i tako pratimo vaš napredak kroz pripreme. Skripte po kojima radimo su rezultat našeg višegodišnjeg iskustva u pripremanju učenika za ispite državne mature. U njima se nalaze SVI ZADACI S DOSADAŠNJIH DRŽAVNIH MATURA plus mnoštvo naših dodatnih primjera za vježbu. Sve zadatke prate i točna rješenja kako bi svaki put mogli provjeriti rezultat.
4

Cijena i plaćanje

Omjer cijene po školskom satu i broja učenika u grupije daleko najpovoljniji od svih drugih centara za pripreme državne mature. Plaćanje karticama na rate ili jednokratno uz dodatni popust. Ekstra popusti prilikom odabira paketa 2 ili više predmeta. Proučite našu ponudu i pregledajte naš cjenik. Ulaganjem u znanje kod nas nećete pogriješiti.
5

Ako ne želite da vaše pripreme izgledaju kao svakodnevna nastava u školi :

 • gdje u natrpanim i bučnim učionicama samo pojedini prate i rade, a svi ostali prepisuju i "ništa ne kuže"
 • gdje ne možete pratiti tempo gradiva jer se radi prebrzo ili možda presporo
 • gdje vas je sram pitat ono što ne znate pred 10 - 20 drugih učenika da ne "ispadnete glupi"
 • gdje profesori nemaju vremena ni strpljenja da vam pojasne gradivo "jer bi vi to morali znati"
 • Upišite se na naše pripreme i provjerite zašto nas drugi toliko cijene
6

Profesori predavači

za kraj možda i najvažnije, svi predavači su izvrsni gimnazijski profesori s višegodišnjim iskustvom i rezultatima kao profesori mentori na natjecanjima ili predavači na stručnim skupovima
7

Učionice

Motivirajuća radna atmosfera i izvrsni uvjeti za rad u modernim malim opremljenim učionicama u središtu Zagreba

Nakon uvodnih informacija više datalja o pojedinim predmetima i načinu kako vodimo pripreme možeš pročitati na ovim linkovima

Pripreme kroz sliku

Samo 3 učenika na pripremama iz matematike na maturi - Caki centar
Male zadovoljne grupe na pripremama za maturu iz engleskog . Caki centar pripreme za maturu
Zadovoljni učenici pripremaju se za maturu u malim grupama
Sretni i zadovoljni učenici na pripremama za državnu maturu u maloj grupi
Dva učenika pokazuju na kontakt telefon od Caki centar na zidu
previous arrow
next arrow
Slider
Review
Pripreme za svaku preporuku. U grupi ili individualno, nijedan upit nije zanemaren. Profesor maksimalno izlazi u susret i trudi se uključiti svakog u proces razmišljanja tijekom rješavanja zadataka. Sama nastava pokriva širok spektar gradiva i u konstantoj je prilagodbi ovisnoj o aktualnim zadacima na ispitima i kolokvijima.
Rebecca · Komentari instrukcija za fakultete · 29 days ago
Review
Odličan profesor, opuštena i kvalitetna atmosfera rada, rad u malim grupama te odličan pristup profesora koji se pošteno potrudi da svima u grupi bude jasno sve na cemu se radi pa makar i ako za to mora odvojiti slobodnog vremena.
Ivan · Komentari instrukcija za fakultete · 1 years ago
Review
Odličan pristup, objašnjava se polako i smireno, ali najbitnije potiče se na rad i razmišljanje nas studente/učenike, da aktivno sudjelujemo i ne bojimo se pitati!
Maja · Komentari instrukcija za fakultete · 1 years ago
Review
Odlično objašnjavanje zadataka.Sva pohvala Profesoru.
Luka · Instrukcije za školu · 2 years ago
Review
Kvalitetne poduke, prolazi se kroz skoro svaki zadatak s kolokvija, pitaš što god te zanima, profesor uvijek spreman pomoći i razjasniti sve nejasnoće, preporučujem svima koji vole radnu i opuštenu atmosferu
Fran Nevistić · Komentari instrukcija za fakultete · 2 years ago
Review
Odlične instrukcije. Sve se temeljito objašnjava i prolazi,a najključnije stvari se više puta ponavljaju.
Marko Crnjac · Komentari instrukcija za fakultete · 2 years ago
Review
Profesor tumači gradivo jednostavno, pristupačno i lako razumljivo. Zna motivirati za rad i olakšati gradivo . Prilagodio se meni poštujući moje zahtjeve vezane uz predmet  i način od kuda želim raditi (iz koje zbirke). Atmosfera je izuzetno pozitivna , a nakon obrađenog gradiva olakšano mi je samostalno vježbanje  iz matematike i iz fizike ! Rezulati na testovima su mi sjajni ! Ocjena 5 !  Hvala profesore ! :)
Ana · Instrukcije za školu · 2 years ago
Review
Profesor je opušten i pozitivan, uvijek nas ohrabruje i daje riječi podrške! Objašnjava brzinom i opsegom koji je potreban svakoj individui i bez problema će objasniti nešto i milijun puta dok se ne shvati. Ako želite dodatnih materijala za vježbu, Caki će ih nabaviti i previše tako da nikad ne bude dosadno. Maksimalno se trudi oko dogovora i termina.  Preporuka svima koji žele što prije riješiti ispite i onima koji stvarno žele naučiti gradivo koje ih muči.
Jovana Vlaisavljević · Komentari instrukcija za fakultete · 3 years ago
Review
Super pristup, odlična atmosfera i jako strpljiv s nama koji nemaju pojma. Matematika se počne činit jednostavna i zabavna.  Definitivno preporuka svima koji si žele olakšat život i položit ispit, maturu ili bilo kaj drugo vezano uz matišu. Caki je rješenje za vas. ?
Antonio Klasić · Komentari instrukcija za fakultete · 3 years ago
Review
U slucaju da nekome stvarno ne ide matematika, ovo su najbolje pripreme koje mozete upisati. Profesor ima strpljenja i razumijevanja. Objasnit ce vam i najbanalniju stvar bez problema. Materijal za rad je detaljan i imate priliku proci kroz sve vrste zadataka i vise puta. Ja sam vise nego zadovoljna ovim pripremama i definitivno ih preporucam svima! :)
Margita Miše · Matematika B (osnovna) razina · 3 years ago
Review
Male grupe su super jer se dobro radi. Jako dobre skripte s odličnim zadacima i dodatni materijali te testovi. Redovno nas testiraju....sve nam polako i detaljno objasni i uvijek na raspolaganju za dodatna pitanja
Marko Staničić · Fizika · 3 years ago
Review
Prije svega pohvale za veliko strpljenje posebno prema učenicima sa slabijim predznanjem. Rad u maloj grupi super pomaže da lakše pratimo gradivo....češće možemo pitati što nam nije jasno. Ekipa i atmosfera je super za rad, a skipta sa zadacima odlična i više nego dovoljno za odličnu pripremu.  Sviđa mi se radna atmosfera koja mi je bila izuzetno važna da bi se dobro pripremio za ispit. Bez imalo sumnje preporuka svima da idu kod Cakija.
Review
Odličan profesor, prilagodljiv, atmosfera opuštena što jako olakšava pristup. Pomoglo mi je da smanjim barijeru prema matematici koju vjerujem mnogi imaju :) Preporuka svima!
Review
Najbolje instrukcije iz matematike na kojima sam bila. Profesor je odličan, svako moje pitanje (a imala sam ih dosta) bilo je odlično dočekano i odgovoreno. Atmosfera je vrh. Kod profesora sam se pripremala za maturu i riješila sam ju s odličnim uspjehom, a sada, kada idem na Ekonomski fakultet, njemu se obraćam kada mi zatrebaju instrukcije. Toplo preporučam svakome tko traži kvalitetne instrukcije iz matematike! :)
Petra Medarić · Instrukcije za školu · 3 years ago
Review
Pripreme su odlične. Na satovima se puno zadataka izvježba, ali svaki je prije toga detaljno objašnjeno. Caki je uvijek na raspolaganju za sva pitanja i nije mu teško ponovno objasniti neki zadatak. ????
Review
Odlično objašnjava, nemam zamjerke. Polako i vrlo razumljivo.
Lorena · Komentari instrukcija za fakultete · 3 years ago
Review
Profesor sve super objasni u malo vremena, a rezultati su odlični. Hvala na pomoći prof. Caki :-)
Frana · Instrukcije za školu · 3 years ago
Review
Polozio ispit iz prvog pokusaja nakon instrukcija, super atmosfera, fleksibilno vrijeme instrukcija. Odusevio me nacin rada posto se instruktor moze prilagoditi cijeloj grupi iako je nekima potrebno vise, a nekima manje rada. Takodjer pohvale instruktoru posto ga se moze kontaktirati i izvan instrukcija te je spreman uloziti i vise nego dovoljno truda za nas.  Definitivno preporucam svima, malima i velikima :)  Hvala jos jednom!
Review
Bila sam na instrukcijama i iz matematike i iz fizike za fakultet. Prezadovoljna sam. Metoda rada i pristup odlični, objašnjavanje na primjerima iz života puuno olakšava cijelu situaciju, instruktor sa razumijevanjem da svatko ima drugačije predznanje i da na temelju toga svakom učeniku/studentu treba pristupiti drugačije. Iskreno preporučam svima!
Review
Prošli smo pripreme za sva tri kolokvija u grupi nas petorica. Mislio sam da neće prof.imati vremena da nam odgovori na pitanja i da nam individualno pomogne jer radimo u grupi ali cijelo vrijeme nas je pratio i ispravljao kad smo griješili. Super objašnjava - kvalitetno, jednostavno i razumljivo a opet vidi se da je jako stručan. Bilo je odlično, od nas petorice četvero smo kolokvirali ispit bez problema. Uglavnom preporuka studentima FSBa.
Review
Posto su male grupe profesor se moze posvetiti svima i nikada me nije bilo strah ili sram nesto pitati kao sto je to obicno u vecim grupama. Program je super slozen i puno mi je pomogao da dobim zeljenu ocjenu na maturi. Definitivno preporucam! :)
Review
Fenomenalan profesor koji puno problema zna objasnit primjerima u stvarnom svijetu.  Često bi znao ostati nakon odrađenog sata kako bi mi objasnio neki zadatak koji nisam u potpunosti shvatio. Toplo ga preporučam svima koji imaju bilo kakve probleme iz matematike. Ah da...matematika položena bez problema :-) ispit iz matematike 1 rasturio na strojarstvu
Review
Vrhunske instrukcije. Caki mi je pomogao spasiti matišu u 4 razredu. Motivirao me da lakše položim testove bez problema i pomogao vježbati nizove i funkcije kad je trebalo za test. Sve riješeno u par sati.
Review
Odlične i jedine instrukcije iz matematike koje sam uzimao. Profesor Caki te detaljno pripremi za sve sto se moze naci na testu u veoma kratkom roku, a uz sve to je atmosfera veoma opustena i nimalo stresna. Preporučam svima.
Luka · Instrukcije za školu · 3 years ago
Review
Imao sam problema s matematikom zbog slabog predznanja iz srednje škole. Gledao sam po internetu i onda naletio na ovu stranicu te sam pročitao recenzije drugih koji su pisali o Cakiju. Bio sam skeptičan jer sam mislio da nije stvarno ali sam se ipak odlučio probati i nisam požalio.  Odlične instrukcije i fantastična poduka,profesor je direktan i vrlo jasan u prenošenju znanja. Priprema ciljano za ispit. Nakon rada sa Cakijem i instrukcija iz matematike rasturio na ispitu iz Matematike 1. Svakako preporučujem svima kome je potrebna pomoć da položi ispit iz matematike na Prometnom fakultetu.  Prošli smo sve zadatke s ispitnih rokova i još mi je pripremio dodatne primjere za vježbu te simulaciju ispita prije samog testa da mi učvrsti samopouzdanje. Ne tražite dalje...Caki je tu. 8)
Dejan Andjelic · Komentari instrukcija za fakultete · 3 years ago
Review
Svaki put kada sam došla na instrukcije, osjećala sam se dobrodošlo. Nikada nije bilo tenzija ili neugodnih situacija- uvijek mi je bilo izvrsno! Caki je zakon i rado dolazim, a uz to sve, rezultati rada su itekako vidljivi i nikada nisam bila razočarana.
Martina · Instrukcije za školu · 3 years ago
Review
Odlicne instrukcije iz matematike! Ispit položen, jedna briga manje. Hvala na strpljenju
Ana · Komentari instrukcija za fakultete · 3 years ago
Review
Odlicne instrukcije! Toplo preporucam svima! Kada sam dobila 3 jedinice iz fizike iz istoga gradiva (2  su bila ispravka) odlucila sam se na instrukcije i nisam pozalila, jer sam iz ispravka (3.) dobila 5!
Review
Iskreno preporučam pripreme.Profesor je predobar,jako dobroobjašnjava.,uvjek mozete doc ranije ili ostit malo duže i pitat ga sve sto vas zanima.Tijekom cijelih priprema je indivdualno svaciji rad i napredak pratio.Isti zadatak ce ako treba bezbroj puta ponoviti i na puno različitih načina objansniti.Grupe su stvarno odlicne jer bude max 6 učenika i stvarno se prof svakome stigne posvetit.Atmosfera je skroz opušetna i prijateljska,osjecat cete se kao doma.Moje znanje iz mat je stvarno loše a pomoću priprema sam i A razinu savladala tako da vam je Caki poduka stvarno izbor sa kojim necete pogrijesit. :)
Marina Rašić · Matematika A (viša) razina - pripreme · 3 years ago
Review
Najbolje instrukcije i najbolje pripreme!Na instrukcije sam išla dvije godine i jako mi se svidio način rada i objašnjavanja profesora Cakija.Kod Cakija sam naučila više nego u školi definitivno,a veliki sam antitalent za matematiku.Stekla sam puno znanja te sam tako odlučila ići tamo i na pripreme.Pripreme su bile u malim grupicama sto nam je omogućavalo bolji rad jer se profesor može posvetiti svakom posebno.Objasnio nam je svaku nejasnocu i jako se trudio te smo uz zezanciju i stalni rad svi položili matematiku s dobrim ocjenama i upisali željeni faks.Uz Cakija matematika mi je postala draža!Preporučujem svima!!!!
Valentina · Matematika A (viša) razina - pripreme · 3 years ago
Review
Zahvaljujući odličnim pripremama jako sam zadovoljna rezultatima mature te sam upisala željeni fakultet. Pristup je odličan, profesor razjasni svako gradivo, ništa se ne preskače te ono što je najvažnije, zbog manjeg broja učenika nitko ne ostaje zakinut, profesor svakom učeniku pojasni ono što ne razumije i više puta ako je potrebno. Svim maturantima definitivno preporučujem ove pripreme! :)
Review
Pripreme su odlične, profesor je super samo zato što je odličan predavač već zato što se izuzetno trudi i stalo mu je da svaki polaznik priprema što bolje razumiju svako gradivo. Meni kao totalnom antitalentu za matematiku su te pripreme omogućile bolje praćenje nastave matematike u školi, dobar rezultat na državnoj maturi i bolje razumjevanje samog predmeta te me naučile na koji način pristupiti predmetu. Svima preporučujem pripreme kod Cakija :)
Martin Češi · Matematika A (viša) razina - pripreme · 3 years ago
Review
Pripreme su super, profesorica je vrlo strpljiva i obzirna te se nastoji prilagoditi tempu grupe i nije joj problem ponoviti utvrdeno jos nekoliko puta ako treba. :) Uspostavili smo dobru komunikaciju s njom i sve dodatne materijale koje smo trazili profesorica nam je omogucila. Jednom smo prilikom izlazili pojedinacno na plocu ispisati zadatak kako bi se ustvrdilo sto komu nije jasno, tako da se stvarno svima posvecuje i prilagodava se svacijim potrebama i pojasnjava svakome u cemu tocno steka. :) S obzirom da sam jako malo kemije naucila u srednjoj, ove su pripreme stvarno pomogle u razumijevanju kemije i stjecanju boljih osnova. Savjet ucenicima iz moje greske doduse: ohladite sa skolom i prosjekom posljednje godine i vise se bavite materijalima koje koristite na pripremama, razlika u krajnjem rezultatu je velika !!!
Petra Cancar · Kemija · 3 years ago
Review
Odlicne pripreme, profesorica detaljno pojasnjava svaku lekciju od pocetka tako da se moze nauciti i bez velikog predznanja. Ispiti se dijele redovito tako da je tesko zapasti u duzi period nerada :) Veliki se naglasak stavlja na usvajanje pravilnog razmisljanja i postavljanje pravih pitanja pri rijesavanju zadataka, tako da i oni koji mozda nisu zasjali u srednjoj skoli mogu poprilicno napredovati kroz ovaj drugaciji pristup ucenju, bez strebetanja! :) Moj prijedlog ukoliko ste slabi s fizikom, zapisujte i vise no sto vam profesorica diktira jer je zapravo svaki mali komentar koristan i nista sto profesorica kaze nije visak koji se od vas kasnije nece traziti u samim zadacima. Savjet ucenicima iz moje greske doduse: ohladite sa skolom i prosjekom posljednje godine i vise se bavite materijalima koje koristite na pripremama, razlika u krajnjem rezultatu je velika !!!
Petra Cancar · Fizika · 3 years ago
Review
Pripreme su super, profesor se nastoji prilagoditi svima u grupi tako da nitko nije na gubitku i nikad nije problem vratiti se na vec ponovljeno ukoliko nije sjelo koliko vrijeme, naravno, dopusta.  :) Veliki se naglasak stavlja na usvajanje pravilnog razmisljanja i postavljanje pravih pitanja pri rjesavanju zadataka, tako da i oni koji mozda nisu zasjali u srednjoj skoli mogu poprilicno napredovati kroz ovaj drugaciji pristup ucenju, bez strebetanja kako s matematikom i treba! :) Jedina kritika koje sam se sjetila jest da skripte znaju imati greskica pa bi bilo dobro na tome jos poraditi od strane profesora. Savjet ucenicima iz moje greske doduse: ohladite sa skolom i prosjekom posljednje godine i vise se bavite materijalima koje koristite na pripremama, razlika u krajnjem rezultatu je velika !!!
Review
Super pripreme, mali je broj polaznika u grupi pa je povezanost i dostupnost predavaca bolja. Skripte su naoruzane zadacima i dosta ih je s proslih drzavnih matura! Ucionice su moderno uredene i atmosfrea je radna i vesela :) PREPORUCUJEM SVIMA!!!
Review
Naučio sam više kod Cakija nego u školi pod predavanjima. Toplo preporučam svima!
Marko Lučan · Fizika · 4 years ago
Review
Ako stvarno želite naučiti matematiku i da sa priprema odlazite sretni i zadovoljni, onda je ovo pravo mjesto za vas. Ja koji sam totalni antitalent za matematiku, uspio sam ju naučiti te sam pritom stekao odličnog instruktora i prijatelja. Svima preporučam Cakija :D
Review
Odlične pripremne i još bolja atmosfera. Ugodno sam iznenađena načinom rada i profesorom, također prezadovoljna upisom na 1. izbor fakulteta. Bez sumnje bolje odrađeno nego u velikim grupama na drugim pripremama.
Tea · Matematika B (osnovna) razina · 4 years ago
Review
Do Caki priprema za državnu maturu došla sam preporukom preko prijateljice koja je bila jako zadovoljna. Iako nikad nisam čula za ove pripreme oduševila me radna atmosfera u maloj učionici. Profesor je uvijek bio spreman odgovoriti na sva moja pitanja, jasno ih objasniti što mi se jako svidjelo. Posebno mi je bilo drago jer sam sportašica i ove pripreme su mi omogućile da uskladim termine treninga i učenja za ispit državne mature s profesorom. Hvala vam puno. Upisala sam svoj prvi izbor bez problema. Sretno svim budućim maturantima.
Review
Super pripreme za državnu maturu iz matematike uz koje sam bez problema upisao Građevinski fakultet u Zagrebu. Jako sam zadovoljan načinom rada. Bio sam u grupi s prijateljima iz razreda što je odlično jer smo mogli zajedno dogovarati termine s profesorom iz matematike prema našem rasporedu i obavezama u školi.  Dobra stvar je sto smo mogli sami sastaviti grupu nas nekoliko iz razreda, pa samo dodatno vježbali zajedno ili u školi.
Karlo · Matematika A (viša) razina - pripreme · 4 years ago
Review
Odličan način da se ponovi i utvrdi gradivo, ozbiljniji je rad pogotovo zato što su manje grupe, profesori su susretljivi, a pogotovo Caki :)
Blaž · Fizika · 4 years ago
Review
Zbog malih grupa na pripremama za državnu maturu instruktor se može posvetiti svakom uceniku posebno i pojedinacno objasniti nejasnoce. Zadaci za provjeru uz svako poglavlje i vrlo pristupacan i simpatican predavač!
Review
Svima preporucam ove pripreme!Ukoliko zelite "popuniti rupe" u znanju ili ga nadopuniti utoliko je ovo odlican izbor!Uz opustenu atmosferu nista nije problem.Rezultatima sam jako zadovoljna :) Zelim isto i buducim polaznicima.Sretno!
Review
Preplašena samom maturom iz kemije odvažila sam se pristupiti maturi ali samo uz odlične pripreme! I isplatilo se uz sva očekivanja! Upisala sam željeni fakultet zahvaljujući Caki poduci!!
Matea Bukal · Kemija · 4 years ago
Review
Iako sam bila skeptična što se tiče priprema jer nisam nikad čula za Caki poduku , više sam nego zadovoljna! Pripreme se bile prilagođene grupi , omogućen je individualni rad , blizak odnos sa predavačem  i uz testove na kraju cjeline smo mogli provjeriti svoje znanje . Pripreme su zaista bolje od svih institucija kojima je namjena priprema za državnu maturu . Preporučam !!

Pripreme za maturu 2018./2019. - predmeti pojedinačno

Matematika je na državnoj maturi obvezni predmet a može se polagati na višoj ili na osnovnoj razini.
Ispitni katalog za državnu maturu iz Matematike sadrži sve potrebne informacije i detaljna pojašnjenja o obliku i sadržaju ispita tj.jasno opisuje što će se i kako ispitivati na državnoj maturi.

Viša razina ispita iz Matematike usklađena je s nastavnim planom i programom za gimnazije, a učenici koji nisu matematiku slušali prema gimnazijskom programu moraju veliki uložiti dodatni trud kako bi proširili i nadopunili svoje znanje sadržajima koji nisu obrađeni u redovnoj nastavi te su pripreme iz matematike takvim učenicima od velikog značaja.

Pogledajte više informacija:

 1. kako upisati pripreme?
 2. program rada na pripremama
 3. struktura i bodovanje ispita iz matematike i rezultati dosadašnjih generacija 
 4. državna matura matematika viša razina zadaci i rješenja 
 5. ispitni katalog iz matematike

Na pripremama za maturu podučit ćemo vas kako se najbolje pripremiti za ispit državne mature na višoj razini iz matematike te kroz rješene primjere pokazati kako izgledaju zadatci s državne mature uz konkretne savjete što maturant treba znati, razumjeti i moći rješiti na ispitu. 

Besplatna skripta iz matematike za pripreme mature s 1200 rješenih zadataka i teorijskim objašnjenjima gradiva za vježbu, a uz nju vas prati set od 15 testova kojima pratimo vaš napredak kroz gradivo i usvojenost obrazovnih ishoda i zadataka kroz koje prolazimo na pripremama a koje su nužni za dobar uspjeh na državnoj maturi.

Nudimo vam učinkovito i temeljito pripremanje za ispite na maturu jer u maloj grupi od 2-6 polaznika jedino možete dobiti ono što vam treba a to je rezultat na ispitu.

Imamo odlične reference koje će vas uvjeriti da smo investicija u znanje i vašu bolju budućnost.

Pripreme uključuju

 • 60 sati nastave
 • GARANTIRANO najviše 6 učenika u grupi
 • testiranje znanja učenika nakon prijave priprema
 • besplatna skripta za državnu maturu iz matematike viša razina usklađena sa ispitnim katalogom
 • redovna testiranja nakon završenih poglavlja s ciljem praćenja kvalitete rad učenika
 • redovne konzultacije 
 • besplatno savjetovanje o maturi i upisima na fakultet - Važno: Kako napraviti najbolju strategiju za upis na željeni fakultet?

Ispitni katalog za državnu maturu iz Matematike sadrži sve potrebne informacije i detaljna pojašnjenja o obliku i sadržaju ispita  tj.jasno opisuje što će se i kako ispitivati na državnoj maturi. Za vas smo izvukli najvažnije informacije o osnovnoj (B) razini državne mature i načinu pripremanja i polaganja ispita.

Učenici strukovnih škola koji nisu matematiku slušali prema gimnazijskom programu moraju uložiti dodatni trud kako bi proširili i nadopunili svoje znanje sadržajima koji nisu obrađeni u redovnoj nastavi. Pripreme iz matematike takvim učenicima od velikog značaja da u roku uz mentorski rad naših kvalitetnih profesora u maloj grupi savladaju cjelokupno gradivo i utvrde staro gradivo.

Pogledajte više informacija:

 1. kako upisati pripreme?
 2. popusti i pogodnosti za grupe
 3. program rada na pripremama
 4. struktura  i bodovanje ispita iz matematike
 5. bazu dosadašnjih ispita iz matematike na osnovnoj B razini s kompletnim rješenjima
 6. ispitni katalog iz matematike

Na pripremama za maturu podučit ćemo vas kako se najbolje pripremiti za ispit državne mature iz matematike na osnovnoj razini . Kroz primjere rješenih zadataka i rješenih rokova državne mature pokazati ćemo vam kako izgledaju zadatci i kako se za njih najbolje pripremiti. Strah i neizvjestnost će biti prošlost nakon naše zajedničke pripreme. 
Besplatna skripta za državnu maturu iz matematike sadrži preko 700 zadataka s rješenjima i teorijskim objašnjenjima gradiva za vježbu izvrstan je priručnik koji će vam pomoći da kvalitetno ponovite gradivo prijašnjih godina. Uz besplatnu skriptu dolazi set od 12 testova s formulama kojima pratimo vaš napredak kroz gradivo i usvojenost obrazovnih ishoda i zadataka kroz koje prolazimo na pripremama a koje su nužni za dobar uspjeh na državnoj maturi.

Imamo odlične reference koje će vas uvjeriti da smo investicija u znanje i vašu sigurnost i budućnost. S nama ne možete pogriješiti - GARANTIRAMO!!! 

Pripreme uključuju

 • 40 sati nastave
 • GARANTIRANO najviše 6 učenika u grupi - moguće i manje
 • testiranje znanja učenika nakon prijave priprema
 • besplatna skripta iz matematike za državnu maturu osnovna razina usklađena sa ispitnim katalogom
 • redovna testiranja nakon završenih poglavlja s ciljem praćenja kvalitete rad učenika
 • redovne konzultacije tijekom priprema
 • besplatno savjetovanje o maturi i upisima na fakultet - Važno: Kako napraviti najbolju strategiju za upis na željeni fakultet?

Zdravo, izabrao si najzahtjevniji ispit na maturi. Čestitamo! Samo hrabro naprijed. Odricanje i trud sigurno će se isplatiti kad dođu rezultati ispita. Dočekat ćeš ih sa osmjehom na licu.

Maturanti, detaljno i sistematski s vama ponavljamo gradivo kemije od 1. do 4. razreda srednje škole kroz preko 1200 zadataka maturskog tipa i mnoštvom testovaMala grupa od maksimalno 6 učenika pruža vam jedinstvenu priliku da se izvrsno pripremite za ispit u kojem svaki bod i točno riješeni zadatak može činiti razliku da li će te upisati željeni fakultet ili ne. Komunikacija s izvrsnom profesoricom je odlična jer vas je jako malo u grupi. Na pripremama se detaljno prolazi teorija i zadaci. Zadatci na ispitu nose po jedan bod, a za pola njih se ispiše pola stranice i zahtijevaju korištenje dosta formula.

Pogledajte sve najvažnije informacije o :

1. području ispitivanja

2. očekivanim obrazovnim ishodima

3. izgledu ispita na maturi iz kemije i načinu bodovanja zadataka

4. primjere zadataka s detaljnim objašnjenjima.

Imamo odlične reference koje će vas uvjeriti da smo investicija u znanje i vašu budućnost a ne trošak.

Pripreme uključuju

 • 36 sati nastave
 • GARANTIRANO najviše 6 učenika u grupi - moguće je i manje
 • ponavljanje teorije i uvježbavanje zadataka po starim maturskim ispitima
 • testiranje znanja učenika nakon prijave priprema
 • besplatna skripta iz kemije za državnu maturu usklađena sa ispitnim katalogom NCVVO-a
 • redovna testiranja nakon završenih poglavlja s ciljem praćenja kvalitete rad učenika
 • redovne konzultacije neposredno prije sata
 • besplatno savjetovanje o maturi i upisima na fakultet - Važno: Kako napraviti najbolju strategiju za upis na željeni fakultet?

Fizika je na državnoj maturi izborni predmet. U Ispitnome katalogu iz Fizike navedene su sve potrebne informacije i detaljna objašnjenja o obliku i sadržaju ispita i jasno je određeno što se od pristupnika očekuje u ispitu a usklađen je s odobrenim Nastavnim planom i programom za Fiziku u gimnazijama. 

S maturantima detaljno i sistematski ponavljamo gradivo fizike od 1. do 4. razreda srednje škole kroz preko 1000 zadataka maturskog tipa i 18 testova. Mala grupa od najviše 6 učenika pruža vam jedinstvenu priliku da se izvrsno pripremite za ispit u kojem svaki bod i točno riješeni zadatak može činiti razliku da li će te upisati željeni fakultet ili ne. Na pripremama se detaljno prolazi teorija i zadaci.

Pogledajte sve najvažnije informacije o:

 1. područja ispitivanja
 2. očekivanima obrazovnim ishodima
 3. izgledu ispita i načinu bodovanja zadataka
 4. primjere zadataka s detaljnim objašnjenjima.
Imamo odlične reference koje će vas uvjeriti da smo investicija u znanje i vašu budućnost a ne trošak. 

Pripreme uključuju

 • 40 sati nastave
 • GARANTIRANO najviše 6 učenika u grupi - moguće je i manje
 • ponavljanje teorije i uvježbavanje zadataka po starim maturskim ispitima
 • testiranje znanja učenika nakon prijave priprema
 • besplatna skripta iz fizike za državnu maturu usklađena sa ispitnim katalogom NCVVO-a
 • redovna testiranja nakon završenih poglavlja s ciljem praćenja kvalitete rad učenika
 • redovne konzultacije tijekom priprema
 • besplatno savjetovanje o maturi i upisima na fakultet - Važno: Kako napraviti najbolju strategiju za upis na željeni fakultet?

 

Imamo odlične reference koje će vas uvjeriti da smo investicija u znanje i vašu bolju budućnost.

 Pogledajte više informacija:

 1. program rada na pripremama
 2. opis i struktura iz biologije  
 3. bodovanje ispita iz biologije i rezultati dosadašnjih generacija

© 2020 CAKI centar d.o.o. Instrukcije, pripreme za maturu i izrada web stranica

Pratite nas na društvenim mrežama